Contact

Ons advies

Schildersbedrijf NL schilderwerken werkt volgens duidelijke procedures. We bekijken de locatie en doelstelling en starten het voorbereidend werk. Tijdens de uitvoering houden we contact met u over de voortgang van de werkzaamheden en of deze voldoen aan uw verwachtingen.

Na de laatste kwaststreek controleren we alles minutieus en werken we alles tot in de puntjes af. Is de vakman tevreden? Dan bekijken we het resultaat tóch nog even met u. We koesteren onze klanten.

Houtrot reparatie; het komt voor dat delen van kozijnen en deuren door houtrot zijn aangetast. Veelal kan dit gerepareerd worden onder garantie. Wij verwijderen dan de aangetaste delen en repareren dit vervolgens met het speciaal systeem. Waardoor de herstelde delen weer voor jaren gegarandeerd.  Deze techniek is veel voordeliger dan vervanging. Laat ons even meekijken voordat u overgaat tot vervanging van kozijn of deur.

Kleuradvies

U wilt weer eens wat anders alleen vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit de vele kleuren die er zijn. Dan kunnen wij u wellicht helpen. In der loop der tijd hebben wij veel ervaring in kleurstyling opgedaan en kunnen u voorzien van een gratis advies. Met een aantal kleurenwaaiers kunt u rustig een keuze maken welke bij uw interieur past.

Het is verbazingwekkend hoe dezelfde kleur er totaal anders uit kan zien onder invloed van het licht dat erop schijnt. Het heeft allemaal te maken met de ligging van de kamer, het tijdstip op een dag en of er daglicht of kunstmatig licht is.

Kleur is bepalend voor het eindresultaat en daarmee zeggende is het ook belangrijk om rekening te houden met wat voor attributen er in de ruimte staan en wat voor kleur de vloer heeft.

Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op hoe een kleur eruitziet op je muur of plafond.

Neem contact met ons op
Contacteer ons